Ik ben er ook!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van marjolijnenlara - WaarBenJij.nu Ik ben er ook!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van marjolijnenlara - WaarBenJij.nu

Ik ben er ook!!

Door: Lara

Blijf op de hoogte en volg

22 Februari 2006 | Thailand, Bangkok

Halloooo,

Ik ben er ook! Hihihi, nu zit ik naast Marilyn (ze maakt het er echt zelf naar door met haar rok over roosters te lopen) te tikken in een internet-cafe. Ik ben vanmiddag 14.00 uur (in NL 8.00 uur) aangekomen in Bangkok en was erg opgelucht dat Marilyn achter een hekje op me stond te wachten. Mijn eerste shock was de warmte, mijn tweede: de hoeveelheid mensen, de derde: de hoeveelheid auto's en de vierde: de stank op straat. Maar toen was ik ook snel geacclimatiseerd, want prijzen als 20 eurocent voor zak Lays chips wennen snel :D

Vanmiddag zijn we met een boot door Bangkok gevaren en hebben bedacht wat we morgen echt van binnen gaan bekijken (vooral veel tempels). Overmorgen willen we dan naar het eiland Ko Chang, want Marilyn heeft een nieuwe bikini, uhh... gunde mij ook eerst even een rustig weekje op een tropisch eiland na alle afstudeerstress... :P

Tot slot misschien leuk om mee te voelen wat je je afvraagt als je zo op reis bent:
- waarom gaan mijn gympen piepen bij de security van El Al?!
- wat is dat groene spul dat ik bij mijn eten kreeg in het vliegtuig?
- hoe blijven die keppel-dingen van alle mannen in Israel op hun hoofd zitten?
- hoe kan de MacDonalds in Tel Aviv in godsnaam zo ranzig zijn dat je bijna verlangt naar de Burger King? (bijna he :P)
- waarom draaien ze in het vliegtuig naar Bangkok een Amerikaanse film die Frans wordt nagesynchroniseerd en Isrealische ondertiteling heeft?
- waar kan ik een megatas kopen die als handbagage mee teruggaat vol met kleding voor minder dan 1 euro per stuk!!!!

Liefs Laar

p.s.: Leuk om jullie berichtjes te lezen!!!

• 22 Februari 2006 - 13:46

Schoemmie:

Er gaat niks boven de Mac in nederland:D

• 22 Februari 2006 - 13:47

Kresten:

fantastische reis en tijd toegewenst en ik vraag me af hoe lang het duurt voordat ook jij "per ongeluk" met je rokje over een rooster loopt :P
    Groetjes, Kresten

• 22 Februari 2006 - 15:25

Pappie:

Blij dat je goed bent aangekomen. Het is hier guur weer en je mist wat dat betreft dus weinig.Ben eigenlijk wel stinkend jaloers op jullie. Zou best zelf van die warmte en al die mensen willen genieten. Die megatassen hebben ze hier overigens bij de V&D. groetjes aan jullie allebei,tot horens en neem het er van. PS: wat is dat voor gedoe met die rokjes: kappen!

liefs pappie

• 22 Februari 2006 - 16:58

Jolanda:

Ben blij dat je goed bent aangekomen!ja je bent een ervaring rijker!!maar beheers je met het kopen van kleding:-)Heel veel plezier nog en we blijven jullie volgen,ik ben niet weg te slaan van de computer!P.S.op mijn werk weet iedereen nu wel dat je in Thailand zit!

• 22 Februari 2006 - 19:15

Marizzz:

Hee fijn dat je goed overgekomen bent! (El Al klinkt bij mij nog altijd wat dubieus in de oren) Ik ben erg benieuwd naar jullie gezamenlijke belevenissen!!! Veel plezier op het strand ;-)

Groetjes Mariska
    - die klust in haar nieuwe huisje!

• 24 Februari 2006 - 12:14

Jolanda:

Kan de foto's niet ontvangen,alleen de öude"foto's.Nog steeds aan het rondtrekken, of zitten jullie lekker aan het strand met een coctail:-)

• 28 Februari 2006 - 12:11

Marjolijn:

Hey moeder van Lara,

Bij gebrek aan een e-mailadres maar even zo. Kodak loopt idd niet zo lekker, maar we zijn aan iets nieuws aan het werk! We zitten nog steeds aan de cocktail, vandaag gesnorkeld, morgen naar Bangkok om vervolgens richting noorden te trekken.
    groetjes thuis!
    Marjolijn