de site is een feit
Door: Marjolijn
21 Januari 2006 | Nederland, Enschede
Lara en Marjolijn gaan naar Thailand! Nog een paar weekjes, maar deze site is natuurlijk ook een belangrijk deel van de voorbereiding!
Jullie horen snel meer ...
Marjolijn
23 Januari 2006 - 10:37
Kresten:
Ha! marjolijn en laar, veel plezier alvast dan maar! maar eerst de 17e maar eens afwachten :P
ลาก่อน kresten -
25 Januari 2006 - 11:15
Annette:
Lara, veel succes met je laatste loodjes en alvast een goede reis op 21 feb.
marjolijn ik heb me al aangemeld voor de mailinglist groetjes mamma -
25 Januari 2006 - 21:14
Ton:
Hallo Marjolijn en Lara. Ik ga uiteraard jullie reiservaringen volgen -
27 Januari 2006 - 15:30
Jolanda:
Ik zie jullie a.s maandag, heb me al aangemeld op jullie mailingslijst! -
02 Februari 2006 - 12:33
Lieke:
Hoi!
Lara, heel erg veel succes op de 17de! Kick some ass! ;-)
Allebei heel erg veel plezier in Thailand! Ennuh... niet al te bruin terug komen heh? Dat is niet leuk voor alle hard werkende mensen die niet mee konden :-)
Marjolijn, ik zou jou natuurlijk eerst vrijdag nog op onze tapas-avond!
Doei!
-x- -
02 Februari 2006 - 13:59
Yvon:
Heeeel veel plezier! Zal de site goed bijhouden!
Kus Yvon -
02 Februari 2006 - 14:42
Sietske:
JEUH! De site is in de lucht...meiden heel veel plezier gewenst alvast en voor de thuisblijvers natuurlijk ook veel SOGplezier gewenst!
Tot vrijdag en zaterdag! Liefs Siets -
03 Februari 2006 - 11:41
Runneeee:
Heeeel veel plussier en maak ze niet te gek daar he! ;-) Ben benieuwd naar de leuke verhalen. Groet -
03 Februari 2006 - 21:26
Martijn:
Heel veel plezier daar met z'n 2'n! 1 ding kan ik je alvast aanraden: eet ECHT Thais.. ECHT LEKKER!! :)
Heel veel plezier! -
05 Februari 2006 - 22:05
Wasbord:
lijkt me een leuke site te worden. Hoop dat jullie leuke tijd tegemoet gaan bij de Thai. Niet mokken maar wokken! -
06 Februari 2006 - 13:58
Wilco:
Heel veel plezier in Thailand!! X -
08 Februari 2006 - 08:56
Sjoerd:
Hee Lijntje [sorry Lara jij bent er nog niet ;)]
Al gearriveerd tussen de pinda's?! Maak er een mooie tijd van daar en je weet het he, Pinda's zijn geen noten....:)
(Lara jij ook alvast veel plezier!)
Kus Sjoerd
ps. waar blijven de foto's!? ;) -
08 Februari 2006 - 09:16
Benno:
Hoi Marjolijn,
Ik ben heel benieuwd of je veilig geland bent en natuurlijk naar je eerste indrukken! Veel plezier!
Kus Benno
P.s. Lara, jij natuurlijk veel succes met de laatste loodjes hier in Nederland! -
08 Februari 2006 - 12:24
Sietske:
MMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRJJJJJJJJOOOOOOOOOO ben je er al?
Dikke Xus